2020-02-14 08:00:00

Dragi Knjigoljupci, sretno vam Valentinovo!

     Danas je Valentinovo, dan koji svi vole, dan kada slavimo ljubav- najljepšu i najčešću temu brojnih pjesama, romana, priča...  Ovaj dan vole i zaljubljeni, i nezaljubljeni, i oni koji će se tek zaljubiti (ljubav je tu, čeka nas, samo trebamo odškrinuti vrata našega srca). Sigurno ne postoji osoba koja u svom životu nije pročitala bar jednu ljubavnu pjesmu ili priču. Neke od njih ostaju u pamćenju cijeli život, zar ne?

A vi, Knjigoljupci, prelistajte po svom sjećanju i prisjetite se omiljene ljubavne priče koja vas je ostavila bez daha i u kojoj biste, možda, htjeli biti jedan od glavnih likova. I pročitajte opet, zašto ne? A za one koji se ne vole vraćati na staro evo nekoliko novih naslova u kojima je ljubav u glavnoj ulozi: romani Jesam li se zaljubila? Sanje Pilić, Zaljubljen do ušiju autora Mire Gavrana, One misle da sam mala koji je nastao iz pera autorskog dvojca Julijane Matanović i Anke Dorić.

U navedenim romanima ljubavne zgode i nezgode glavnih junaka / junakinja prožete su svakodnevnim životnim problemima koje možemo prepoznati i u stvarnom životu.

Potražite, uzmite, čitajte i naravno, ljubite, jer ljubav čini čuda i sva vrata otvara!


Osnovna škola Jurja Šižgorića Šibenik